Brothersoft.com Windows | Games | Mobile | Wallpapers

Advertisement

Viivi & Wagner 1.5

Viivi ja Wagner -widget on widgetti Yahoon Widget Engineen. Widgetti hakee au...

Advertisement

Last Week downloads: 0
Total downloads: 172

User reviews

4 out of 5 based on 1 ratings for Viivi & Wagner 1.5

For Viivi & Wagner 1.5Publisher's description

Advertisement

Viivi & Wagner is a Widgets software developed by Mikko Vestola. After our trial and test, the software is proved to be official, secure and free. Here is the official description for Viivi & Wagner:

BSEditor: Viivi ja Wagner -widget on widgetti Yahoon Widget Engineen. Widgetti hakee automaattisesti päivän Viivi ja Wagner -sarjakuvan Helsingin Sanomien verkkosivuilta ja näyttää sen widgetissä. Viivi ja Wagner -sarjakuvaa piirtää Jussi Tuomola (Juba). Päivän Viivi ja Wagner -sarjakuva julkaistaan joka päivä Helsingin Sanomien verkkosivuilla (paitsi sunnuntaisin ja ei välttämättä myöskään arkipyhinä). Käyttäjä voi päivittää sarjakuvan joko itse klikkaamalla päivitä-kuvaketta …tai valita asetuksista automaattisen päivityksen (esim. päivitetään sarjakuva 2 tunnin välein tai aina kun heijastusnäyttö avataan).

Lisätietoja löytyy osoitteesta:
http://www.mvnet.fi/index.PHP?osio=Tietokoneet&sivu=Widgetit_-_Viivi_ja_Wagner
you can free download Viivi & Wagner 1.5 now.

Statement

Please be aware that Brothersoft do not supply any crack, patches, serial numbers or keygen for Viivi & Wagner,and please consult directly with program authors for any problem with Viivi & Wagner.